Летище Амстердам - Излитащи /Departures/ и Кацащи /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.


Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Амстердам (AMS). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Амстердам (AMS) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Амстердам (AMS).

На сайта bulgaria-air.eu  предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Амстердам (AMS), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Амстердам (AMS). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Амстердам. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.

 Международно летище Амстердам (AMS)

Пълно име: Amsterdam Schiphol International Airport
Адрес: Amsterdam Airport Schiphol, PO Box 7501, 1118 ZG Schiphol, The Netherlands
Терминали: 2
IATA код: AMS
ICAO код: EHAM


ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ


ЕДНОПОСОЧНИ И ДВУПОСОЧНИ ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ