Летище Будапеща Ференц Лист - Излитащи /Departures/ и Кацащи /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Будапеща Ференц Лист (BUD). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Будапеща Ференц Лист (BUD) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Будапеща Ференц Лист (BUD).

На сайта bulgaria-air.eu предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Будапеща Ференц Лист (BUD), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Будапеща Ференц Лист (BUD). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Будапеща. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.

 


Международно летище Будапеща Ференц Лист (BUD)

Пълно име: Budapest Ferenc Liszt International Airport
Адрес: Budapest Airport Zrt., Based: 1185 Budapest, BUD Nemzetkozi Repuloter, Hungary
Терминали: 3
IATA код: BUD
ICAO код: LHBP


ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ


ЕДНОПОСОЧНИ И ДВУПОСОЧНИ ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ