Летище Франкфурт на Майн - Излитащи /Departures/ и Кацащи /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

 

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Франкфурт на Майн (FRA). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Франкфурт на Майн (FRA) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Франкфурт на Майн (FRA).

На сайта bulgaria-air.eu предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Франкфурт на Майн (FRA), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Франкфурт на Майн (FRA). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел във Франкфурт на Майн. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.

 
Международно летище Франкфурт на Майн (FRA)

Пълно име: Frankfurt International Airport
Адрес: Fraport AG, Frankfurt Airport Services Worldwide, 60547 Frankfurt am Main
Терминали: 2
IATA код: FRA
ICAO код: EDDF


ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ


ЕДНОПОСОЧНИ И ДВУПОСОЧНИ ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ