Летище Хераклион - Излитащи /Departures/ и Кацащи /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

 

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Хераклион (HER). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Хераклион (HER) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Хераклион (HER).

На сайта bulgaria-air.eu предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Хераклион (HER), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Хераклион (HER). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Хераклион. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.

 


Международно летище Хераклион (HER)

Пълно име: Heraklion International Nikos Kazantzakis Airport
Адрес: International Airport of Heraklion “Nikos Kazantzakis”, 70601 Heraklion, Crete, Greece
Терминали: 1
IATA код: HER
ICAO код: LGIR


ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ


ЕДНОПОСОЧНИ И ДВУПОСОЧНИ ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ