Летище Киев Бориспол - Излитащи /Departures/ и Кацащи /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

 

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Киев Бориспол (KBP). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Киев Бориспол (KBP) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Киев Бориспол (KBP).

На сайта bulgaria-air.eu предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Киев Бориспол (KBP), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Киев Бориспол (KBP). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Киев. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.

 


Международно летище Киев Бориспол (KBP)

Пълно име: Kiev Boryspil International Airport
Адрес: Airport Boryspil, 08307 Boryspil 7, Kyiv Region, Ukraine
Терминали: 3
IATA код: KBP
ICAO код: UKBB


ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ


ЕДНОПОСОЧНИ И ДВУПОСОЧНИ ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ