Летище Милано Линате - Излитащи /Departures/ и Кацащи /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

 

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Милано Линате (LIN). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Милано Линате (LIN) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Милано Линате (LIN).

На сайта bulgaria-air.eu предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Милано Линате (LIN), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Милано Линате (LIN). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Милано. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.

 
Международно летище Милано Линате (LIN)

Пълно име: Milanо Linate International  Airport
Адрес: Aeroporto Milano Linate, 20090, Segrate, Italy
Терминали: 1
IATA код: LIN
ICAO код: LIML


ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ


ЕДНОПОСОЧНИ И ДВУПОСОЧНИ ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ