Летище Москва Шереметиево - Излитащи /Departures/ и Кацащи /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

 

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Москва Шереметиево (SVO). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Москва Шереметиево (SVO) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Москва Шереметиево (SVO).

На сайта bulgaria-air.eu предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Москва Шереметиево (SVO), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Москва Шереметиево (SVO). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Москва. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.

 


Международно летище Москва Шереметиево (SVO)

Пълно име: Moscow Sheremetyevo Alexander S. Pushkin International Airport
Адрес:  Московская обл., г. Химки, а/п Шереметьево, Россия, 141400
Терминали: 6
IATA код: SVO
ICAO код: UUEE


ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ


ЕДНОПОСОЧНИ И ДВУПОСОЧНИ ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ