Летище Прага Вацлав Хавел - Излитащи /Departures/ и Кацащи /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

 

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Прага Вацлав Хавел (PRG). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Прага Вацлав Хавел (PRG) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Прага Вацлав Хавел (PRG).

На сайта bulgaria-air.eu предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Прага Вацлав Хавел (PRG), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Прага Вацлав Хавел (PRG). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Прага. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.

 Международно летище Прага Вацлав Хавел (PRG)

Пълно име: Vaclav Havel Prague, Ruzyne International Airport
Адрес: Letisti Praha, a. s. K Letisti 6/1019, 160 08 Praha 6, Czech Republic
Терминали: 4
IATA код: PRG
ICAO код: LKPR


ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ


ЕДНОПОСОЧНИ И ДВУПОСОЧНИ ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ