Летище Рим Фиумичино - Излитащи /Departures/ и Кацащи /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

 

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Рим Фиумичино (FCO). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Рим Фиумичино (FCO) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Рим Фиумичино (FCO).

На сайта bulgaria-air.eu предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Рим Фиумичино (FCO), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Рим Фиумичино (FCO). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Рим. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.

 

Международно летище Рим Фиумичино (FCO)

Пълно име: Rome Leonardo da Vinci–Fiumicino International Airport
Адрес: Via dell'aeroporto di Fiumicino, 320, 00054 Roma, Italy
Терминали: 4
IATA код: FCO
ICAO код: LIRF


ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ


ЕДНОПОСОЧНИ И ДВУПОСОЧНИ ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ