Летище Санкт Петербург - Излитащи /Departures/ и Кацащи /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

 

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Санкт Петербург (LED). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Санкт Петербург (LED) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Санкт Петербург (LED).

На сайта bulgaria-air.eu предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Санкт Петербург (LED), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Санкт Петербург (LED). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Санкт Петербург. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.

 
Международно летище Санкт Петербург (LED)

Пълно име: Sankt Petersburg Pulkovo International Airport
Адрес: Pulkovoskoe shosse 41/A, St. Petersburg 196140
Терминали: 4
IATA код: LED
ICAO код: ULLI


ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ


ЕДНОПОСОЧНИ И ДВУПОСОЧНИ ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ