Летище Тел Авив Бен Гурион - Излитащи /Departures/ и Кацащи /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

 

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Тел Авив Бен Гурион (TLV). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Тел Авив Бен Гурион (TLV) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Тел Авив Бен Гурион (TLV).

На сайта bulgaria-air.eu предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Тел Авив Бен Гурион (TLV), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Тел Авив Бен Гурион (TLV). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Тел Авив. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.


 
Международно летище Тел Авив Бен Гурион (TLV)

Пълно име: Tel Aviv Ben - Gurion International Airport
Адрес: P.O.Box 137, Ben-Gurion Airport, 7015001
Терминали: 2
IATA код: TLV
ICAO код: LLBG


ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ


ЕДНОПОСОЧНИ И ДВУПОСОЧНИ ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ