Международно летище Барселона Ел Прат (BCN)Международно летище Барселона Ел Прат (BCN)Международното летище Барселона Ел Прат (Barcelona El Prat Airport) e с IATA код: BCN. Това е второто по големина и важност летище в Испания, след това в Мадрид. Летището е разположено на 10 км от центъра на града в югозападна посока. Летището обслужва вътрешни и международни полети до много дестинации в Европа и Югоизточна Азия, Северна и Латинска Америка. Летище Барселона Ел Прат разполага с три самолетни писти и с два терминала, като част от Терминал 2 се използва само от нискобюджетните авиокомпании като Ryanair, EasyJet и EasyJet Switzerland.

Услугите, които може да намерите на етище Барселона Ел Прат са: ресторанти, кафенета, магазини и безмитна зона, информационни бюра, офиси на компании за коли под наем, медицинска помощ, безжичен интернет и други. Освен това има голям паркинг съз зона за дългосрочно паркиране.Транспорт от и до летището

До международно летище Барселона Ел Прат може да се стигне с частен и държавен автобус, с влак, с автомобил или с такси.

РЕЗЕРВАЦИИ НА ХОТЕЛИ


ЕДНОПОСОЧНИ И ДВУПОСОЧНИ ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ