Пампорово е най-слънчевия български ски курорт и независимо дали си е метнал бялата снежна зимна завивка или е разстлал тучно-зеления си килим през лятото е притегателна туристическа дестинация за хиляди наши и чужди туристи. Курорта Пампорово е разположен в Родопите с благоприятен климат и гостоприемно кани гостите си през всеки сезон на годината. Бялата ски-перла на България, така можем да наречем този земен рай сгушил се в планината, осигуряващ отлични снежни писти както за отлични величия скиори така и за начинаещи. Пампорово се гордее и с международно признатото си училище и инструктори за обучение на любителите на ски спорта.

Отличната хотелска база с безупречно обслужване, предлага отлични условия за отдих и спорт. Магнетичната сила на природата ще Ви посрещне с Добре дошли и изпрати с пожелание за нови срещи! Ще си тръгнете с приятните спомени от посетения панорамен бар на кулата Снежанка, от незабравимия изглед на Смоленските езера или от обсерватория Рожен.

Най-високата точка в Пампорово е връх Снежанка 1926м., а от телевизионната кула Снежанка при хубаво време се вижда Егейско море. Може да се разходите пеша или със седалковия лифт. От върха се открива уникална гледка към Пампорово и Смолян.
Всеки уважаващ себе си българин трябва да се гордее с това красиво кътче на България!

РЕЗЕРВИРАЙ ХОТЕЛ ТУК

РЕЗЕРВИРАЙ ХОТЕЛ ТУК

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.