ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  Град Бургас се намира в Бургаския залив и със своята хилядолетна история е притегателен център за многото наши и чужди туристи. Ежегодните фестивали, красивата плажна ивица, природните резервати и археологическите разкопки допълнително привличат гости на града за почивка, релакс и забавления.

Започваме с Бургаската катедрала, носеща името на Кирил и Методий и местността - Пода - национални туристически обекти, манастирът "Света Анастасия", древния град Термополис, римските бани с реставрирана баня на Сюлейман Великолепни - всичко това не е за изпускане ...

Пространството пред банята на Сюлейман е направено като амфитеатър с художествено осветление, а целия комплекс привлича посетителите, като ги потапя във времето на римската епоха, на траките на легендите на кръстоносните походи. Мястото е приятно за разходка и релакс. Предстои да се построи музей със СПА процедури и масажи, а в комплекса се прожектира филм, създаден на базата на 3D мапинга за Свещения извор на трите нимфи -изцелителки.

Посетителите не пропускат и остров Света Анастасия с площ 9 декара, обвит в мистерия и легенди за съкровища от злато, с известните феномени -Вкаменения пиратски кораб, Дракона и Гъбата с тайнствени подземия, неоткрити и до днес. Фарът, намиращ се на остров "Света Анастасия", издигнат на 40 м.над морското равнище запален 1914г. и служещ за ориентир на корабите и днес. На острова съществува църква - Успение Богородично -  любимо място на поета Христо Фотев. Освен това островът е служил и за снимачна площадка на филмите на Рангел Вълчанов. До острова се стига с корабче от Морска гара.

Като атрактивна туристическа дестинация град Бургас се развива с бързи темпове с модерна визия и съперничи успешно на другите ни курортни градове.

Следващо по ред предизвикателство е парк - Езеро. Близостта му до морския бряг го превръща в пясъчен град,  всяко  лято се провежда фестивал на  различна тематика и така Бургас става домакин на пясъчния фестивал - единствен на Балканите.

Освен да поплувате в морето може да наблюдавате от високо с парапланер красивия залив с инструктор и запечатате емоциите с фотоапарат или камера.
В Морската градина гостуващите почитатели на графичното изкуство споделят своите емоции на легалната стена за графити. Модерно забавление е играта - Тъмницата. Желаещите участници биват заключени в стая и разполагат с 60 минути, за да измислят и намерят изхода, а това става след решаване на поредица от загадки.

Главната улица ще Ви отведе до центъра на Бургас - Пъпа или Компаса, мястото бележи - кота 0, точка която служи за измерване всичко в града. Най-голямото богатство, което притежават бургазлии е красивата плажна ивица огласяна всяко лято от безброй туристи дошли да се порадват и плажуват в град Бургас.Карта на Бургас


ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага ексклузивната услуга на своите клиенти, които имат запитване за спешно самолетно пътуване. В случай, че желаете запитването Ви да бъде обработено с предимство преди останалите, може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority. 

Какво представлява Avio Priority?
Avio Priority е по-бързо получаване на информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет.

Как да ползвате безплатната услуга Avio Priority?
За да получите по-бързо информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет, моля да се обадите директно на: телефон, Viber или WhatsApp: +359896889907 в работно време от Понеделник до Петък: 09:00-17:00.

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.