ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

 

Варна - Морската столица на България, така се нарича най-големия морски град на брега на Черно море с население 335 949 души и 238 кв. км. площ. Той се простира по брега на Варненския залив и Варненското езеро, като централната част се свързва посредством най-дългия в България мост - Аспоруховия мост дълъг 2км.

Във Варна се помещава Адмиралтейството на Българската армия, а около залива са кварталите Галата и Аспарухово, промшлената зона, пристанището, централната градска част и красивата плажна ивица. Градът непрекъснато се разширява посредством вилните зони край Златни пясъци, Евксиноград и квартал Виница. Курортните комплекси приемат хиляди наши и чужди туристи.

Като туристически и културен център във Варна се провеждат много културни събития и фестивали.
Морската градина е атракцията за курорта с наличието на изкуствените резервати, с ботаническа градина, с Делфинариум, Аквариум, зоопарк и Военноморски музей.

Гостите на Морската столица с интерес посещават църквата Св. Анастасия с изложба от Възраждането и Катедралната църква Св. Богородица.
Може да посетите кукления театър, Драматичния театър, Филхармонията , Операта, обсерваторията и планетариума. Безспорно най-голямото богатство е плажната ивица и морските бани.

Варна притежава и интересни музеи - Археологически музей, Военноморски музей, Музей на Възраждането, Парк-музей Владислав Варненчик.

Независимо дали сте на почивка командировка или на гости при познати или просто минавате през този красив град посетете: Дворецът на спорта и културата, природонаучния музей, Музеят за историята на Варна, Етнографския музей и Къщата музей Георги Велчев.

Красива Варна Ви очаква,  не се колебайте ще Ви посрещне с очарователната си природа и ще Ви изпрати със спомени за приятни моменти.

 


Карта на Варна


ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага ексклузивната услуга на своите клиенти, които имат запитване за спешно самолетно пътуване. В случай, че желаете запитването Ви да бъде обработено с предимство преди останалите, може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority. 

Какво представлява Avio Priority?
Avio Priority е по-бързо получаване на информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет.

Как да ползвате безплатната услуга Avio Priority?
За да получите по-бързо информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет, моля да се обадите директно на: телефон, Viber или WhatsApp: +359896889907 в работно време от Понеделник до Петък: 09:00-17:00.

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.