ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

Сандански се е сгушил в подножието на Пирин, израснал върху тракийското селище Медиус, след това прекръстен от римляните на Дезудава, преименуван от славяните - Свети Врач и последно носи името на Яне Сандански.

В днешно време 6-те минерални извора и добрата инфраструктура от хотели и почивни станции го нареждат на едно от добрите места у нас като национален международен курорт за лечение на хронични белодробни заболявания.

Гостите на града с интерес разглеждат забележителностите: Археологическия музей, Епископска базилика, Гробницата-мавзолей и в близост намиращите се местност Рупите, Самоиловата крепост и Мелник. Белокаменна 7м. скулптура на Спартак посреща с "Добре дошли!" всички решили да посетят Сандански.

Градския парк с името Свети Врач с територия от 344дк. съхранява 200 средиземноморски вида растителност. Двата чинара в града са природни забележителности, а Археологическия музей съхранява историческото минало и останките от Епископска базилика. Внимание заслужава Градската художествена галерия и църквата Св.Георги.

В близост на града се намира и Роженския манастир с копието на Иверската икона от светено желязо, а преданията разказват, че който се помоли на изображението и то помага при психически и физически проблеми. В месността може да посетите и курорта Плина лъка и Попинолъшкия водопад.


РЕЗЕРВИРАЙ ХОТЕЛ ТУК

РЕЗЕРВИРАЙ ХОТЕЛ ТУК

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага ексклузивната услуга на своите клиенти, които имат запитване за спешно самолетно пътуване. В случай, че желаете запитването Ви да бъде обработено с предимство преди останалите, може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority. 

Какво представлява Avio Priority?
Avio Priority е по-бързо получаване на информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет.

Как да ползвате безплатната услуга Avio Priority?
За да получите по-бързо информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет, моля да се обадите директно на: телефон, Viber или WhatsApp: +359896889907 в работно време от Понеделник до Петък: 09:00-17:00.

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.