ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ помага на хората да пътуват по света по-икономично и по-удобно. Ние разполагаме със сигурни резервационни системи и внимателно следим ежедневно за нови промоционални оферти и изгодни пътувания.

Така предоставяме на нашите последователи най-евтините актуални предложения за самолетни билети, хотели, пакетни почивки и круизи. Редовно публикуваме в нашата Facebook страница интересни новини относно пътувания от и до България. Споделяме полезни статии за да могат повече хора да организират по-добре и по-лесно пътуванията си.

Много от нашите промоционални оферти са за самостоятелно резервиране. Така цената за Вас е възможно най-ниска и имате много по-голяма гъвкавост да изберете подходящ период за пътуване, полет, авиокомпания, хотел или круиз. Нашите топ предложения включват линкове към водещи сайтове, чрез които можете да  резервирате желаните полети и хотели.

Основното, което съблюдаваме е съотношението между качество и цена. Освен да бъде изгодна една оферта, то тя трябва да предлага и комфорт, за да може клиента да се наслади на пътуването си. Ние изготвяме предложенията си така все едно правим резервация за самите нас. Подбираме хотели, които са не само на добри цени, но имат и отлични ревюта, както съблюдаваме близостта на локацията с най-важните места за посещение на атракции и забележителности. Обикновено препоръчваме на нашите клиенти полети, които са директни, за да не губят излишно време.

След използването на нашите услуги през годините много клиенти ни се обаждат отново и отново, като споделят, че са започнали да пътуват повече и до по-интересни дестинации благодарение на Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ. Пожелаваме Ви приятни полети и много положителни емоции в посещаваните дестинации!

Екипът на Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu 

Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени.

Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.