Настоящите правила и условия за ползване на интернет услуги уреждат отношенията между интернет страницaта https://bulgaria-air.eu/ и всяко лице ползвател на същата. Сайтът https://bulgaria-air.eu/ си запазва правото, съобразявайки се със съответните нормативни и законови изисквания, да променя условията по всяко време, като обновява текстът по-долу. Задължение на всеки потребител на сайта е да преглежда този текст за промени.

Всички елементи на съдържанието на интернет страниците на https://bulgaria-air.eu/ , като се включват: дизайн, софтуерни програми, текст, база данни, снимки, графики и друга информация или елементи, представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права и са собственост на https://bulgaria-air.eu/ . Използването им без изрично разрешение е нарушение на закона.

Уебсайтът https://bulgaria-air.eu/ предоставя разнообразна информация относно пътуването със самолет, както и хотелско настаняване, трансфери, почивки и екскурзии. Сайтът не носи отговорност, ако при нарушения на работата на програмното или техническото осигуряване на други оператори в интернет или на телекомуникационните връзки в и/или извън страната, потребител не може да ползва частично или напълно възможностите на уебсайта.

Забрани
На потребителите се забранява да нарушават или да се опитват да нарушат сигурността на сайта, включително без ограничение.

Забранява се на потребителите да имат достъп до данни, които не са предназначени за тях или да се включват в сървъра или в клиентски файл, за които клиента не е дал разрешение за достъп.

Забранява се на потребителите да се опитват да проучват, сканират или тестват уязвимостта на системата или мрежата или да правят пробив в системата или други действия без съответна оторизация

Забранява се на потребителите да се опитват да се намесват с услуги предназначени към който и да било клиент, група или мрежа, включително без ограничения, претоварване на трафика, разрушаване на информацията

Забранява се на потребителите да извършват всякаква дейност, налагаща неразумни или несъразмерни натоварвания на инфраструктурата на страницата.

Потребителите носят пълна отговорност за публикуваната/предоставената от тях информация на уебсайта. Нарушаването на сигурността, както и случаите, които могат да доведат до такива нарушения на системата или мрежата може да завърши с подвеждането под гражданска или криминална отговорност.

За всички неуредени в този текст въпроси се прилага действащото в Република България законодателство.

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.