РАДАР ЗА ПОЛЕТИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ


That map comes from Flightradar24.com

Този летателен тракер показва въздушния трафик в реално време в целия свят. Тук бързо можете да проследите полета, от който се интересувате. Приложението показва комбинираната информация от няколко различни източника, като включва данните за графика и статуса на съответния полет от авиокомпаниите и летища по света. Така се създава по-точна и правилна информация към момента на проследяване.

Използвайте лесно и бързо възможността да проследите търсения от Вас полет в реално време. На картата са отбелязани с жълти самолети всички полети, които се извършват в реално време. Може да направите проверка на статуса на даден полет, като изберете върху картата желаното място. Информацията на картата за всички маршрути се обновяват на всеки 5 минути. Кликнете с помощта на левия бутон на мишката върху картинката на самолета и така ще получите следната информация за полета:

✈ името на авиокомпанията

✈ номера на полета

✈ подробна информация за типа на самолета

✈ държавата, в която е регистриран самолета

✈ начална и крайна дестинация на полета

✈ скорост, с която се движи в момента

✈ целия полетен маршрут

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.