ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

reservation@bulgaria-air.euЗА КЛИЕНТИ, КОИТО СЕ НАМИРАТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ

ЗА КЛИЕНТИ, КОИТО СЕ НАМИРАТ В ЧУЖБИНА


Viber / WhatsApp
+359896889907


Наименование "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД
Удостоверение за Администратор на Лични Данни № 341801

Сайтът bulgaria-air.eu е собственост на Туристическа Агенция "Авиотравел" ЕООД. Тук се предлагат оферти за самолетни билети на всички авиокомпании от и до летищата в България: Летище София (SOF), Летище Варна (VAR), Летище Бургас (BOJ) и Летище Пловдив (PDV). Също така разполагаме с богат избор за хотелско настаняване в най-популярните морски и планински курорти в България.


ВИЗИТНА КАРТИЧКА НА ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu 

Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени.

Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.