ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

Резервирайте Вашата почивка с директен полет с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел. Насладете се на ваканцията си с коктейл в ръка на плажа, като изберете от богатото разнообразие на хотелско настаняване и удобни чартърни полети. Пътувайте с класа, сигурни в качеството и комфорта за цялото семейство.

Почивка в Хургада (Египет)

Почивка в Ел Гуна (Египет)

Почивка в Сафага (Египет)

Почивка в Сома Бей (Египет)

Почивка в Макади Бей (Египет)

Почивка в Сал Хашиш (Египет)

Почивка в Шарм Ел Шейх (Египет)

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu 

Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени.

Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.