ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

 

Будапеща (Budapest) е столицата на Унгария. Градът е един от най-привлекателните и красиви в Европа. Ето някои от причините, защо да посетите това чудесно място.

Исторически забележителности: Будапеща има богато историческо наследство, което се отразява в архитектурата, улиците и площадите. Замъкът Буда, Рибарската църква и Парламентът са само някои от забележителностите, които могат да ви отведат в миналото.

Термални бани: Будапеща е известна с богатството си от термални извори. Посещението на една от градските термални бани, като Gellért Thermal Bath или Széchenyi Thermal Bath, е отличен начин да се отпуснете и насладите на традиционното унгарско лечебно изкуство.

Дунавският бряг: Дунавският бряг е невероятно красив и предоставя чудесни възможности за разходки, разглеждане на мостове и романтични изгреви или залези над реката.

Гастрономия: Унгарската кухня е вкусна и разнообразна. Пробвайте традиционни ястия като гулаш - ястие приготвено от говеждо месо, лук, червени чушки и червен пипер; лангош - типични унгарски мекици и така известния десерт като кюртош колач (козуначени коминчета).

Културни институции: Будапеща притежава множество галерии, музеи и театри, като Унгарска национална галерия, Музея на изящните изкуства и Националния театър, които ще ви предложат богати културни преживявания.

Нощен живот: Будапеща предлага разнообразен нощен живот, който включва клубове, барове, ресторанти и кафенета. Районът на The Ruin Bars е изключително популярен сред младежта.

Достъпност: Градът е лесен за достъп, както чрез въздушния, така и чрез земния транспорт, и предлага добра инфраструктура за туристи. За удобство на всички желаещи да посетят Будапеща, съществуват директни полети от летище София до летище Будапеща. Това предоставя още по-удобен начин за бързо и лесно стигане до унгарската столица.

Съчетанието от история, култура, природа и разнообразна гастрономия прави Будапеща привлекателно място за посещение, както за кратки уикендни бягства от ежедневието, така и за по-дълъг период.

Карта на Будапеща


ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага ексклузивната услуга на своите клиенти, които имат запитване за спешно самолетно пътуване. В случай, че желаете запитването Ви да бъде обработено с предимство преди останалите, може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority. 

Какво представлява Avio Priority?
Avio Priority е по-бързо получаване на информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет.

Как да ползвате безплатната услуга Avio Priority?
За да получите по-бързо информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет, моля да се обадите директно на: телефон, Viber или WhatsApp: +359896889907 в работно време от Понеделник до Петък: 09:00-17:00.

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.