ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

 

Добре дошли в сърцето на Варшава (Warsaw), където всяка улица разказва своята история и всяка сграда е свидетел на времето. Потопете се в магията на този уникален град, започвайки с неговите най-изумителни забележителности.

Ще започнем с Двореца на културата и науката, който се извисява на 231 метра и не е просто архитектурно чудо, но е и жив свидетел на историята. Подарък от Съветския съюз, този символ на социалистическия стил е пълнен с театри, кино и офиси, предлагайки ви не само културни събития, но и вълнуващи изгледи от терасата на 30-тия етаж.

Паметникът на незнайния воин пренася посетителя в един приятен градски парк, където честта и свободата на Полша се сливат в един спокоен пейзаж между Стария град и Двореца на културата и науката.

Заедно с Университетската ботаническа градина, която се издига над река Висла, градината предлага свежест и спокойствие, безплатно предоставяйки удоволствието от разходка и откриване на разнообразие от растения.

Президентският дворец събира история и съвременност, с възпоменателна плоча на Лех Качински и невероятни гледки към града.

Църквата Св. Ана на стария площад до Кралския дворец е място на красота и вдъхновение, където се съчетават висока кула, музикален орган и прекрасен изглед над Стария град от високо.

Катедралата Св. Йоан Кръстител привлича с готическата си архитектура, а площадът на Стария пазар изпълва сетивата ви с атмосфера от минало и невероятни цветове.

Кулите Барбикан са емблема на Варшава, а Новият град, възстановен след Втората световна война, крие в себе си малки закътани уличнки, църкви и огромен красив фонтан.

Не забравяйте да се разходите до кралските дворци, като посетите дворец Виланов и  дворец Лаженки, където историята оживява.

Вече сте готови за едно приключение във Варшава, където на всяка улица може да откриете удивителна история. Посетете този град и се потопете в неговата магия!

За удобство на пътуването на всички желаещи да посетят Варшава съществуват директни полети от летище София (SOF) до летище Варшава (WAW). Това предоставя удобен и бърз начин за стигане до полския град.

 

Карта на Варшава


ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага ексклузивната услуга на своите клиенти, които имат запитване за спешно самолетно пътуване. В случай, че желаете запитването Ви да бъде обработено с предимство преди останалите, може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority. 

Какво представлява Avio Priority?
Avio Priority е по-бързо получаване на информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет.

Как да ползвате безплатната услуга Avio Priority?
За да получите по-бързо информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет, моля да се обадите директно на: телефон, Viber или WhatsApp: +359896889907 в работно време от Понеделник до Петък: 09:00-17:00.

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.