ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

Международно Летище Мадрид (MAD)Международно Летище Мадрид (MAD)Международно Летище Мадрид е с IATA код: MAD. Официалното име на летището е Мадрид - Барахас, като носи името на квартала в който се намира. Това е основното летище, което обслужва столицата на Испания – Мадрид. През летище Мадрид преминават около 50 милиона пътници на година, което го прави най-натовареното и голямо летище в Испания. Летище Мадрид - Барахас се намира в границите на града, на по-малко от 10 км от бизнес зоната и на около 13 км от историческия център на Мадрид - Пуерта дел Сол.

Летището разполага с четири писти и четири терминала с безплатен автобусен транспорт между тях. Терминали 1, 2 и 3 се един до друг, докато Терминал 4 е встрани и е сред най-големите терминали в света. Този терминал има основна и сателитна сграда. Благодарение на този нов и модерен Терминал 4, Летище Мадрид - Барахас е с капацитет да обслужва повече от 70 000 пътници всяка година. Летището има бизнес център и ВИП салони, както и пълно оборудване за пътници с увреждания. Освен това, има две банки, банкомати, повече от 30 ресторанта, барове и кафенета, различни магазини и безмитна зона, както и офиси на компании за коли под наем, а освен това детска занималня, детска площадка и аптеки.


Транспорт от и до летището

Летището се обслужва от линия на метрото в Мадрид, редовни автобусни линии и таксиметрови компании.

Карта на Летище Мадрид

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu 

Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени.

Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.