ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

Международно летище Цюрих Клотен (ZRH)Международно летище Цюрих Клотен (ZRH)


Международно летище Цюрих Клотен (Zurich Kloten Airport) е с IATA код: ZRH. Летище Цюрих се намира на 12 км от град Цюрих в северна посока. Всички пътнически полети се намират в един терминал. Летището е основна база на швейцарския национален превозвач Swiss.

Швейцарското летище Цюрих Клотен разполага с 3 писти. Съоръженията на летището включват сервизен център, съоръжения за пътници с увреждания, един хотел, разположен в близост до сградата на терминала плюс паркинг на няколко нива. Освен това има банкови офиси, поща, ресторанти, кафенета, магазини и безмитна зона, медицински център и офиси на компании за коли под наем. Много ниско бюджетни превозвачи използват летище Цюрих за вътрешни, международни и трансконтинентални полтети. С база на летището са представени авиолиниите Air Berlin и Helvetic Airways.


Транспорт от и до летището

С автобус: Автобусната спирка е точно до паркинг 2, до самата терминална сграда. Оттам има редовни автобуси до Цюрих и много околни градове. През зимата има и туристически автобуси, с които можете да стигнете до популярните ски-курорти в швейцарските Алпи.

С влак: Станцията на метрото (Bahnhof SBB Flughafen Zurich) е на подземното ниво на Airport Centre. С него се стига до центъра на Цюрих за 10 минути. С влак от летището можете да стигнете и до много други градове из Швейцария, както и до Мюнхен в Германия с влака EuroCity.

С трамвай: Трамвай номер 10 спира при ЖП гарата на летището и с него можете да стигнете до централната гара на Цюрих. Трамваите спират на всеки 7 до 15 минути.

С автомобил: Летище Цюрих е в центъра на швейцарската пътна мрежа. По магистрала А20 можете безпроблемно да се придвижите до Цюрих, Сен Гален, Берн или Базел.

С такси: Стоянката за таксита е пред изход 1 и 2 на Пристигащи.

Карта на Летище Цюрих

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага ексклузивната услуга на своите клиенти, които имат запитване за спешно самолетно пътуване. В случай, че желаете запитването Ви да бъде обработено с предимство преди останалите, може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority. 

Какво представлява Avio Priority?
Avio Priority е по-бързо получаване на информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет.

Как да ползвате безплатната услуга Avio Priority?
За да получите по-бързо информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет, моля да се обадите директно на: телефон, Viber или WhatsApp: +359896889907 в работно време от Понеделник до Петък: 09:00-17:00.

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.