Международно летище Палма де Майорка (PMI)Международно летище Палма де Майорка (PMI)


Летище Палма де Майорка (Palma de Mallorca) е с IATA код: PMI. Летището се намира на 8 км източно от Палма (с предишно име Палма де Майорка), главния град и пристанище на остров Майорка и столица на автономната област на Балеарските острови в Испания. Намира се в непосредствена близост до селцето Кан Пастиля и познато още с името летище Сон Сант Хоан (Aeroport de Son Sant Joan на каталунски), това е третото по големина летище в Испания след Барахас в Мадрид и летището на Барселона. През летните месеци е едно от най-натоварените в Европа.

Аеропортът разполага с 2 терминала, но след разширението летището е разделено на 4 модула - Module A, B, C и D.


Транспорт от и до летището

С обществен транспорт: Редовни автобуси до центъра на града тръгват от две спирки пред летището.

С автомобил: От летището на Палма де Майорка можете да наемете кола под наем чрез една от многото рент-а-кар компании с офиси там.

С такси: Такситата предлагат промоционални тарифи до фиксирани курортни дестинации на изток и на запад от летището.

Карта на Летище Палма де Майорка

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.